1. De tijdsduur van een huwelijk in het Stadskantoor bedraagt slechts 15 minuten.
  2. Indien u kiest voor een huwelijk op een eigen gekozen locatie dient u eerst met de desbetreffende locatie contact op te nemen. Graag de naam van de gekozen locatie vermelden in vak: "aanvullende informatie". U ontvangt dan nog aanvullende documenten om het trouwen op een eigen gekozen locatie mogelijk te maken.
  3. Als u in het Markiezenhof wilt trouwen moet u eerst de beschikbaarheid bij het Markiezenhof navragen, als u daar kunt trouwen kunt u alvast een optie nemen, daarna kunt u een reservering via de website maken.
  4. In de binnenstad van Bergen op Zoom vinden regelmatig evenementen plaats. Het kan zijn dat deze overlast veroorzaken bij een huwelijksvoltrekking. U wordt geadviseerd om, voor dat u reserveert, eerst de evenementenkalender op de website van de gemeente Bergen op Zoom te raadplegen.

Oriëntatie

Hieronder ziet u onze ambtenaren en trouwlocaties. Door te klikken op een naam uit de lijst kunt u meer informatie bekijken. Door te klikken op het sterretje voegt u deze toe aan uw favorieten. Bij beschikbaarheid ziet u daarna een lijst met al uw favorieten. Alles wat u hier kiest zal bij uw aanvraag al ingevuld zijn.

U kunt maximaal 12 maanden in de toekomst plannen.

Starten